juiste

De juiste begeleiding kiezen 


De laatste jaren is deze aanpak dan ook sterk terug te vinden in heel wat natuurlijke en complementaire geneeswijzen die erin bestaan om te werken met de krachten in de natuur en in de mens zelf.

Uiteindelijk komt het er op aan dat mensen zichzelf genezen. ALLEEN is dit vaak zeer moeilijk. Holistische begeleiders helpen je op de weg, maar het werk afmaken moet je zelf doen !

Het bepalen van de juiste begeleidingsvorm kan enkel na een grondig en vertouwelijk intake-gesprek tussen cliĆ«nt en begeleider of coach !

Mogelijke begeleidingsvormen bij ARAN

HYPNO-coaching : hypnose is een goede methode om dingen te bereiken die we bewust willen, maar waar de onbewuste wil ontbreekt. Meer uitleg over deze techniek vind je wanneer je klikt op HYPNO-coaching

RELAXATIE : zichzelf ontspannen is in deze jachtige tijd vaak een probleem voor veel mensen. Stress en spanning beheersen ons leven.

GEDRAGScoaching : de technieken van de NLP omvatten een aantal princiepes die de basis vormen van succesvolle gedragsveranderingen.

GESPREKScoaching : mensen praten nog zo weinig met mekaar. TV enz. beletten ons dat. Een echt goed gesprek kan evenwel al heel wat gemoedsrust brengen.

ALLE begeleidingen GEBEUREN INDIVIDUEEL EN ENKEL OP AFSPRAAK