cv ar

André Roelants,


Geboren te Leuven op  9 juli 1947 en verder getogen in de mooiste gemeente van Brabant, Grimbergen.

Na de lagere school deed  hij zijn middelbare studies  aan het O.L.Vrouwecollege te Vilvoorde (Grieks-Latijnse humaniora)

Nadien studeerde  hij landbouwkundig ingenieur (bio-ingenieur) aan de Rijksuniversiteit te Gent en volgde hij ook het aggregaat voor hoger secundair onderwijs. Hij studeerde af in 1971.

Diverse postuniversitaire studies  en seminaries (Krauthammer, Vlerick,  Ufsia ...) vervolmaakten hem  in management en aanverwante aangelegenheden. Ook vervolmakingscursussen in people-management, psychologie en “Leiden en motiveren van mensen” waren aan de orde.

Na meer dan 20 jaar carrière als bedrijfsconsulent,  commercieel- en marketingmanager stapte hij (fulltime) over naar de wereld van de complementaire en alternatieve hulpverlening.

Hij behaalde een getuigschrift van Orthotherapeut, en hypnotherapeut  en volgde in binnen- en buitenland  cursussen en opleidingen (met getuigschrift)  in de Chinese filosofie, NLP, angstcoaching, korte oplossingsgerichte therapie, rookstopconsulent, Reiki, Voetreflexzonetherapie, Oorkaarstherapie, Oorreflexologie, Energetische Lichaamsmassage, Lachcoaching…

Hij noemt zich “gezondheidscoach”.

Hij heeft nu ruim 20 jaar een zelfstandige praktijk in de complementaire en alternatieve hulpverlening waarbij psychotherapie en hypnotherapie een vaste plaats innemen.

Naast deze praktijk werd ook een opleidingsplatform uitgewerkt onder de naam HYPNAC-Hypnoseacademie. Hierin worden naast hypnose ook opleidingen en workshops georganiseerd in zelfontwikkeling, communicatieve vaardigheden, psychotherapie, anatomie…